Ingrasaminte Yara Biotrac flacon 100 ml, 1 L, 5 L
chevron_left chevron_right

Ingrasaminte Yara Biotrac flacon 100 ml, 1 L, 5 L

Produs:

Yara Biotrac este o formulare lichida pentru aplicatii foliare pe baza unui amestec de nutrienti si compusi bioactivi extrasi din algele Ascophyllum nodosum.

• flacon 100 ml
  • flacon 1 L
  • canistra 5 L
23,02 lei (inclusiv TVA) 21,12 lei (fara TVA)
cu TVA
check In stoc
CALITATE SI GARANTIE
Garantam ca produsele noastre sunt de calitate si corespund cu pozele afisate.
Livrare gratuita
Livrare gratuita la comenzi de minim 350 lei sau taxa fixa curier 25 lei oriunde in tara.
Ambalare cu atentie
Produsele vor ajunge in conditii excelente

Producator: YARA

Produs:

Compozitie:

• Substanta activa: 65 g/l azot, 27 g/l K2O, 13 g/l Zn, 13g/l B

Doza si metoda de utilizare:

• Cereale: 1-3l/ha a se aplica începand cu stadiul de 2 frunze, formarea primului nod, (BBCH 12-31), se repeta aplicarea al 10-14 zile. Volumul de apa: 200 l/ha
  • Vita-de-vie - struguri de masa: 3 l/ha aplicare înainte de înflorit si dupa formarea fructelor. Volum de apa 200 l/ha
  • Porumb: 1-3 l/ha în stadiul de 4-8 frunze. Volumul de apa: 200 l/ha
  • Rapita: 1-3 l/ha în stadiu de 4-9 frunze, se repeta in periaoda de alungire a tijei pana la începutul înforitului. Volum de apa: 200 l/ha
  • Cartof: 3 l/ha aplicare la 7-14 zile dupa rasarire 100%, 20 de zile dupa formarea tuberculilor, se recomanda analiza de petiol, în momentul de dezvoltare a tuberculilor. Volum de apa: 200 l/ha
  • Floarea soarelui: 1-3 l/ha la interval de 10-14 zile, începand cu stadiu de 4-6 frunze.
  • Varza: Trei aplicari a 3 l/ha la interval de 10-14 zile, în stadiul 4-6 frunze. Volum de apa 200 litri.
  • Fertirigare: 5-10 l/ha aplicat in sistemul de udare, Aplicat singur si utilizat imediat. Se spala cu apa bine sistemul imediat dupa aplicare. NU utilizati în sisteme “închise” sau “recirculabile” si nu se aplica plantelor/culturilor cultivate în ghivece / recipiente. Repetati la aceeasi doza cu acelasi numar de aplicari si conform sfaturilor de mixare ca în cazul recomandarilor foliare pentru fiecare recolta în parte.
  • Vita de vie - struguri de vin : 3 l/ha aplicare înainte de înflorit si dupa formarea fructelor. Volum de apa 200 l/ha
  • Pepene galben: În camp: 3 aplicari a cate 3 litri la interval de 10-14 zile, începand cu stadiul de 4-6 frunze.
  • Ardei: În camp, trei aplicari 3 l/ha la un interval de 10-14 zile, începand cu stadiul de 4-6 frunze. Volumul de apa 200 l/ha.
  • Soia: 3 aplicari a 3 l/ha la interval de 10-14 zile începand cu stadiul de 4-6 frunze. Volumul de apa: 200 l/ha
Fisa tehnica
TRT-180