Despre noi

Verdi a luat nastere din dorinta de a impartasi, la cele mai inalte standarde, pasiunea si dragostea noastra pentru plante, ghidati spre reusita de motto-ul "Cine planteaza o planta, planteaza o viata!".

Va punem la dispozitie o varietate de plante de cea mai buna calitate, aclimatizate, crescute in ghiveci si cu radacini formate care asigura o prindere de 100%.

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul plantelor ornamentale, la nivel local si regional, ne-am dezvoltat rapid si indraznet, iar gratie calitatii produselor noastre si preturilor corecte pentru comercializarea acestora, am ajuns sa avem cereri de la clienti din toata tara, atat in randul persoanelor fizice, cat si juridice.

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii care depasesc asteptarile, astfel incat sa punem bazele unei colaborari pe termen lung, avand drept aliati de nadejde calitatea, seriozitatea si promptitudinea.

Fiind intr-o continua dezvoltare si perfectionare, tinem cont de cererile si parerile clientilor si partenerilor nostri, iar echipa noastra de specialisti si iubitori de plante lucreaza zilnic la ingrijirea si pregatirea plantelor care vor ajunge in gradina dumneavoastra. In plus, suntem mereu in cautare de solutii optime si avantajoase pentru a satisfice cat mai bine cu putinta nevoile si dorintele clientilor nostri.

O buna practica de mentionat in acest sens ar fi faptul ca in domeniul marfurilor perisabile, cum este acesta, livrarea in stare perfecta a produselor a fost dintotdeauna o provocare. Dupa lungi discutii si mai multe incercari de a gasi o modalitate potrivita de ambalare, astfel incat sa diminuam blocajul dintre brand si curierat, am reusit sa avem solutia perfecta pentru ambalare pentru ca plantele sa ajunga la dumneavoastra exact asa cum au plecat de la noi.

Pentru orice nelamuriri sau intrebari, echipa noastra va sta la dispozitie, astfel ca nu ezitati sa ne contactati.

Verdi va ureaza plimbare placuta prin gradina noastra online!