Cais Reale D'imola, ghiveci 9L, inaltime 150-170 cm

PFG-12CR
  • -40%
Cais Reale D'imola, ghiveci 9L,...
Ultimele produse in stoc
89,00 lei 148,33 lei -40%

Ai nevoie de ajutor? 0786.886.565

Avantaje

• productivitate foarte ridicata
  • suporta orice tip de sol
  • 3-4 metri inaltime la maturitate

Caisul Reale di Imola. Marimea fructelor este medie. Fructele au culoare galbene aurie. Gustul este dulce-parfumat, se pot consuma proaspete sau pentru gemuri. Perioada de coacere este in prima jumatate a luni Iulie.

Specificatii

necesita ingrijire minima
Tip livrare produs
la ghiveci
Verdi face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Instructiuni de plantare

Plantele noastre sunt plante in ghiveci, cu radacinile formate, astfel ca pot fi plantate in orice perioada a anului, mai putin cand pamantul este inghetat.

Se recomanda plantarea in plin soare sau semiumbra. In regiunile reci, aceasta planta trebuie expusa intr-o parte insorita si protejata. Se adapteaza oricarui tip de sol, chiar si calcaros. In primul an de la plantare trebuie o atentie mai sporita si nu trebuie neglijat cu udarea pentru a se dezvolta si fixa radaciniile noi in sol.

Polenizarea: Este soi auto-fertil ,deci nu are nevoie de polenizatori.

Fiind un pom cu coroana formata si cu varsta de 4-5 ani, va veti putea bucura de roadele acestuia inca din primul an de la achizitie.

Instructiuni de plantare:

• Locul ales pentru plantare trebuie sa fie unul ferit de curenti uscati si de praf;
  • Se sapa o groapa cu 10-15 cm mai adanca decat radacina arbustului care sa aiba de 3 ori diametrul ghiveciului. Peretii gropii nu trebuie sa fie netezi, astfel ca acestia pot fi greblati;
  • Se scoate planta din ghiveci fara a maltrata radacina sau deteriora balotul de pamant, strangand de peretii ghiveciului sau prin taierea acestuia;
  • La plantare trebuie folosite materiale de plantare adecvate nevoilor plantei, care se presara pe fundul gropii;
  • Se aseaza planta in groapa sapata, astfel incat fata balotului sa fie la nivelul solului. ATENTIE: Nu ingropati tulpina fara radacini!;
  • Se adauga pamantul bine maruntit in jurul balotului, un sfert de groapa, si se preseaza cu ajutorul unui lemn sau cu mana libera, pentru a va asigura ca nu ramane aer la radacina. Restul gropii se umple cu apa si se asteapta pana la absorbtia acesteia. Se repeta procedeul de cate ori este necesar, pana groapa se umple, in final, complet cu pamant;
  • Este important sa continuati udarea plantei, in mod optim, pe parcursul cresterii, fara inundarea radacinilor, in functie de dimensiunea si necesitatile acesteia;

Instructiuni de ingrijire

Pomii fructiferi necesita o ingrijire speciala fata de celelalte categorii de arbori.

Recomandari:

• Pentru o crestere rapida si armonioasa se recomanda fertilizarea de doua ori pe an: primavara devreme, imediat dupa ultimul inghet sau toamna devreme;
  • Pentru sanatatea plantelor, se pot efectua trei stropiri anuale cu insecticide – primavara, la mijlocul si la sfarsitul verii;
  • Pentru rezultate bune la fructificare va recomandam tunderea anuala a acestora, dirijand lastarii noi spre exteriorul tulpinei principale pentru formarea coroanei, urmarind ca interiorul sa fie liber. Lastarii tineri ce se formeaza pe tulpina se indeparteaza in totalitate pentru a da coroanei libertatea de a se dezvolte si fructifica;
  • In cazul aparitiei petelor pe frunze sau a insectelor la baza mugurilor, este indicat sa consultati un fitofarmacist, in vederea gasirii celor mai bune solutii in remedierea acestei probleme.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Produ adaugat in lista de comparare